Velkommen til Egersund, Eigerøy og Helleland menigheteralle kirker.jpg

kolofon 2019 crop.jpg

I kulissene - i Eigerøy arbeidskirke

På Eigerøy har vi mottoet «Se og bli sett» og ønsker å bidra til det gjennom arbeidet. I en gudstjeneste er det noen som er tydelig tilstede og som alle ser. I tillegg er det personer i bakrunnen som er viktige bidragsytere.

Utegudstjeneste i Mong

Når det står sommer på kalenderen, så er det tid for uteaktiviteter selv om gradestokken viser omtrent det samme som en mild dag i januar. Slik var det sist søndag da menigheten inviterte til utegudstjeneste utenfor det gamle skolehuset i Mong.

Sommerkirken

Kirken tar ikke sommerferie. Kom innom til en stille stund, musikalsk halvtime, konsert eller bli med på gudstjenese i Guds skjønne natur.

Søndagstanker – Åndens frukt er godhet

I dag har vi kommet til den sjette av Åndens frukt – godhet. Hver første fredag i måneden omtaler vi en ny. Utgangspunktet er følgende sitat fra bibelen: Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet, trofasthet, ydmykhet og selvbeherskelse. (Gal 5,22)

Arbeid og hvile

Vi går mot ferietider og flere av oss har allerede begynt. Jeg vil tro at alle ser frem til noen uker med avkopling og hvile. Vi har behov for å finne en god rytme når det gjelder arbeid og hvile.

Din stemme teller i Kirkevalget

Er du en av de 3,7 millionene som er medlem i Den norske kirke? Da er din stemme viktig i Kirkevalget! Når du stemmer gir du en tommel opp til din lokale menighet, og du er med på å bestemme hvem som skal lede den framover.