Velkommen til Egersund, Eigerøy og Helleland menigheteralle kirker.jpg

Kolofon

Drop-in dåp neste lørdag?!

Noen har kanskje hørt om «Drop-in dåp»? Egersund menighet vil prøve ut et opplegg der de som ønsker seg- eller sitt barn døpt kan melde seg på onsdag i forveien, ha dåpssamtale på fredag, og døpes på lørdag. Enkelt og greit!

Konfirmantlørdag

Det begynner å nærme seg. På lørdag skal konfirmantene møtes i Egersund kapell og mange er spente. Kapellet ligger midt imellom rekke på rekke med graver. Og tema for dagen er sorg og død.

Hva brukes pengene til?

Med TV-aksjonen NRK 2018 kan Kirkens Bymisjon skape møter som kan redder liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap, en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer.

Gullkonfirmanter

For 50 år siden den 6. oktober 1968, sto denne gjengen til konfirmasjon i Egersund kirke. 20 gullkonfirmanter kom til gudstjeneste forrige søndag, etterfulgt av middag på Grand hotell.

Søndagstanker – Høre og tro

«Den som hører mitt ord og tror på ham som har sendt meg, har evig liv». I forhold til de store spørsmålene i livet er det altså to ting som gjelder: Å høre, og å tro. Da får vi tilgang til evigheten. Dette høres jo enkelt ut, kan vi tenke. Men er det så enkelt?

Fullt hus på første Superonsdag

Kirka ble stappfull rundt middagstider onsdag i forrige uke. Eigerøy menighet inviterte til sin første Superonsdag, med en rikholdig meny av mat, underholdning og aktiviteter.