Tilbake til aktiviteter

PILEGRIMSVANDRING, Egersund

02. juni 2019

Diakoniutvalget i Egersund menighet inviterer for tiende året på rad (!) til en pilegrimsvandring mellom to gamle kirkesteder, Ogna kirke og Egersund kirke, søndag 2. juni. Denne pilegrimsvandringen vil invitere til refleksjon over vår relasjon til skaperverket, til Gud og til hverandre. Tema for i år er «Å vandre med håp», noe som vil prege de innlagte stoppene underveis, med sang, tekstlesning og bønn.

den glade vandrer kalles jeg  - glad sang på vei mot hegrestad.jpg

Turen går gjennom variert landskap langs Kystpilegrimsleia, nærmere bestemt langs Vestlandske hovedvei («Kongeveien») og langs den gamle Jærbanen, og delvis langs sjøen. Det er flotte utsiktspunkter underveis. Til sammen er turen omlag 2 mil lang.

Turen innledes med en kort morgenbønn i Ogna kirke; musikk ved organist Geir Palle Haarr. Ved Maurholen blir det ca. en times stopp hvor en kan nyte medbrakt niste. Turen avsluttes med kort kveldsmesse i Egersund kirke kl. 18 ved prest Martin Kolstad.

bilde_vandring.jpg

Viktige tidspunkter