Besøk fra Laos

Søndag hadde vi besøk av kirkepresident Dr. Khampone og visepresident Kampeng i Laos Evangeliske kirke. De var i Norge i forbindelse med en internasjonal misjonskonferanse i Stavanger, arrangert av NMS. Søndag var flere av de utenlandske gjestene rundt i Rogaland på gudstjenester og møter. Dr. Khampone og Kampeng kom sammen med Magne Hersvig som tolket for dem.

Atle Roger Mydland kom fra Sokndal og fortalte om det unike engasjementet barn og unge i Egersund har for Laos. Både Dalane VGS og Husabø Barneskole har samlet inn penger til skoler i dette landet, prosjekter som Mydland har vært engasjert i som tidligere misjonær for NMS. Når kirken i Laos engasjerer seg i skoler, brønner og vannprosjekter, blir de lagt postivt merke til av myndighetene. For bare et par uker siden ble kirkepresident Khampone invitert til parlamentet for å fortelle om kirken og den kristne tro. Dette er spennende og positive nyheter for en liten kirke i et kommunistisk land.

celebert besøk.jpg

Mandag dro de to tilbake til Laos. Vi ber om velsignelse over dem og kirken i Laos!