Vil du være med på LYS VÅKEN?

Jofrid Mikalsen Aarsland, nov.-19

30. november til 1. desember er det Lys Våken i Eigerøy arbeidskirke!

Lys Våken er et spennende arrangement for alle 6-klassinger, og foregår i hele Norge natt til 1. søndag i advent. Kom og bli med på overnatting i arbeidskirka! Lys Våken handler om at vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv. Sammen skal vi markere at adventstiden starter og feire at det nye kirkeåret er i gang! Dette døgnet skal du få være med på et variert program, med leker, aktiviteter, forberedelse til gudstjeneste, god mat og mye sosialt! Når kvelden kommer overnatter vi i kirkerommet, og søndag morgen er venner og familie invitert til LysVåken-gudstjeneste!

Meld deg på >HER<

lys våken1.jpg

Vi trenger flere frivillige til arrangementet! Dersom noen foreldre kan tenke seg å stille tar de kontakt med meg på 408 21 782 eller jma@ekf.no