Liv og latter i Bakkebø kirke!

Astri Svanes Haug, jan.-19

Forrige torsdag hadde vi tårnagentdag, og da var det mye liv og latter i Bakkebø kirke! 43 3. klassinger var samlet for å løse mysterier og finne skatter i kirka. Vi var både så høyt og så lavt vi kunne komme i kirka. I klokketårnet kunne vi lese innskripsjonen på den ene klokka. Der stod det «Ingen er saa trygg i fare som Guds lille barneskare». I kjelleren fant vi mysterier å løse og inni kirka var det og oppgaver.

tårnaganter.jpg

Etter hvert forberedte vi oss til gudstjenesten som vi var med på, på søndag. I pausen fikk de som ønsket det dra i tauene på klokkene, så om noen hørte klokkeklang fra Bakkebø så var det ivrige tårnagenter som dro så de fløy opp i lufta. Veldig stas!

klokkene står.jpg

Vi avsluttet med skikkelig agentmat, pizza og saft. Klare for å delta på gudstjenesten som var på søndag. Alle forberedelsene på torsdag gjorde at vi fikk en fin samling i kirka søndag formiddag. Agentene sang tårnagentsangen, og var med på mye av det som skjedde. De leste, sang,  dramatiserte, delte ut nattverd og vi er så takknemlige for alt de bidrog med. Gudstjenesten på søndag ble avsluttet med deilige kaker pyntet av tårnagentene.