Stor søndag for barn og familier!

Ingun Stokstad Barane, nov.-18

Nå på søndag er det mange gode grunner til å komme på gudstjeneste for deg som har barn i huset!

- I Bakkebø kirke blir det en enkel familiegudstjeneste, der 4-åringene i byen skal få bok og vi skal få høre om Sakkeus i treet som fikk besøk av Jesus.

sakkeus.jpg

- I Eigerøy arbeidskirke blir det også en spennende gudstjeneste, der 2-åringer skal få bok og vi skal få høre om sauen som gikk seg bort, men som ble funnet igjen av den gode gjeteren.

krølle på tur.jpg

- I Helleland kirke skal barn på 6. trinn få det nye testamentet. Der vil alle få høre fortellingen om en blind mann som får møte Jesus og får synet igjen.

Og ikke nok med det…

- Neste søndag skal det være familiegudstjeneste på Hellvik bedehus, der 4- og 5-åringer er spesielt invitert. Der vil vi få høre fortellingen om hvordan Jesus velsignet 5 brød og 2 fisker slik at det ble nok mat til 5000 mennesker!

46065029_2004265752986028_2566384100575281152_n.jpg

- Søndag om to uker er det Lys Våken i arbeidskirka, der alle 11-åringene i kommunen er invitert og er aktivt med i hele gudstjenesten med blant annet fengende sang.

Velkommen til store og små!