Fullt hus på første Superonsdag

Thor Erling Sætrevik, okt.-18

Kirka ble stappfull rundt middagstider onsdag i forrige uke. Eigerøy menighet inviterte til sin første Superonsdag, med en rikholdig meny av mat, underholdning og aktiviteter.

Praten gikk godt og køen vokste foran kjøkkenet. Arrangørene ble helt overveldet av frammøtet og måtte hive seg rundt for å sette opp nok bord til alle som kom. Over 150 gjester stakk innom for å nyte en god middag, delta på fellessamling og de ulike aktivitetene.

En del fremmøtte reagerte faktisk på at prisene for middag nesten var for lave. - Tanken er at middagen skal være god og ha en overkommelig pris, slik at alle synes det er greit å komme, forklarer menighetsrådsleder Gyrid Espeland. Hun hadde forøvrig tatt fri fra jobben for å stelle i stand fire ulike middagsretter, og dessert. Menighetsbladets utsendte kan bekrefte at fiskeretten var aldeles nydelig.

meny superonsdag1.jpg

Innholdsrik meny: Her var noe for enhver smak. Til og med prisene falt i smak hos gjestene.

gyrid på kjøkkenet1.jpg

Ildsjel: Gyrid Espeland hadde tatt seg fri fra jobb for å lage middag og dessert til over 150 mennesker.

Barna deltok under fellessamlingen med sang og dans, og fikk se en andakt med ivrige skuespillere. Etterpå deltok de på ballaktiviteter i hallen, sløydaktiviteter i verkstedet. Andre lagde en fin tegning eller spilte spill i biljardrommet. Her var det rom for mye moro, uten en eneste iPad å se.

dans2.jpg

Danseglede: Små og store lærte en ny dans under fellessamlingen.

båtbyggere1.jpg

Båt med propell: Mange flittige hender bygde sine første trebåter med propell(!).

- Dette ble en suksess og vi gleder oss til neste gang. Det er bare å sette av hver siste onsdag i månedene fremover, for da blir det ny Superonsdag, smiler en fornøyd Trine L. Sætrevik, trosopplæreren som er en av pådriverne bak arrangementet.