Eigersund Kirkelige Fellesråd

Hovedside

Aktuelle linker

Aktiviteter

«Tick-tock-tick-tock I´m a little coo-coo-clock»

Trine L. Sætrevik, sept.-18

Det er rigget til babysang i Eigrøy arbeidskirke. Mødrene ser til at barna er mette og uthvilte for en halvtimes sangøkt. På mattene ligger barna og rodler ivirg med til musikken, og smiler til mammaen sin som kitler dem under halsen og lager morsomme ansikt.

Annenhver onsdag inviterer Egersund, Eigerøy og Helleland menigheter foreldre og babyer til babysang. Gjennom enkle barnesanger, rim og regler er målet å skape en felles opplevelse sammen med barna. Vi ser på musikk som viktig for barnets motoriske, emosjonelle og sosiale utvikling og ønsker at babysang kan være med og bidra til det. Samtidig ønsker vi å gi både barn og foreldre muligheten til å bli litt bedre kjent med kirka, og ikke minst med andre barn og småbarnsforeldre. Foruten om sangen har vi også god tid til å snakke sammen både før og etter, og sammen nyte et godt lunsjmåltid. Tilbudet er gratis og er åpent for alle som ønsker å delta, dette fordi vi vet at i en travel småbarns tid kan det være behagelig å komme og gå litt som det passer en. Følg gjerne Babysang Eigersund på Facebook for mer info. 

 glade løft.jpg

«Helt i fra jeg lå i mammas mage hadde Gud en plan for meg, hei, hei x2 Han skapte mine ører, øyne, nese munn, han gjorde meg til og med litt rund. Gud skapte meg faktisk helt lik seg selv, helt underbar.»

 boblende gøy.jpg

«Den fyrste song eg høyra fekk, var mor sin song ved vogga. Dei mjuke ord, til hjarta gjekk, dei kunne sorgen stogga.»

 

.