Har du planer for sommerferien?

Eva Sirevåg, jan.-18

Sokndal menighet, Egersund menighet og Egersund misjonsforening i samarbeid med Annetur planlegger tur til Latvia og Estland 12. – 20. Juli 2018.

Har du en drøm om å besøke de baltiske statene, så er dette en fin mulighet til å oppleve både en annen kultur, menighets- og misjonsarbeid i Riga og Tallin og ikke minst kjekt reisefølge med både sogndøler og eigersundere.

Riga

Turen går med buss til Stockholm med en overnatting i Karlstad underveis. Videre er det ferje til Riga med en natt ombord. Det er planlagt to døgn i Riga med overnatting på Latgola Park hotell. Her blir det tid til å gjøre seg kjent i byen. Det er lagt opp til deltakelse på gudstjeneste i lokal menighet og friluftsmøte og grillfest hos en liten landsbymenighet.

Tallin

Deretter går turen videre til Tallin. Her er det to overnattinger på Kalev Spa hotell. Du kan bli bedre kjent med byen ved å delta på byvandring med lokal guide. Det blir besøk i lokal menighet og hos NMS misjonærene i Tallin. For de som ønsker det blir det noe tid til å utforske byen på egenhånd og selvfølgelig mulighet for spabehandling på hotellet.

tallinn1.jpg

Hjemturen går også med ferje til Stockholm med en overnatting om bord. Siste overnatting på turen er i Uddevalla og videre ferje fra Strømstad til Sandefjord.

Dersom dette høres spennende ut, kan du ta kontakt med Jarleif Nesvåg på tlf. 952 72 127 eller Svein Ivar Midbrød på tlf. 951 28 074. Du kan også ta kontakt med kirkekontoret på tlf. 51 46 33 30.

Turen blir gjennomført dersom det er tilstrekkelig interesse innen 1. februar 2018.