Menighetsbladet 100 år!

Stine Wium Jakobsen, des.-17

Finn frem konfetti, ballonger og sjampagnebrus. I 2018 er det hele 100 år siden Menighetsbladet ble gitt ut for aller første gang!

På søndag legger vi bak oss 2017, året der vi mintes Martin Luther og hans 95 teser som han hamret opp på slottskirkedøren i Wittenberg for 500 år siden. Vi har hatt besøk av Ryfylke Livsgnist som holdt forestillingen Luther med latter i Egersund kirke, gjengitt andakter fra jubilanten i spalten «Ukens Luther» og holdt temagudstjenester i Luthersk ånd, med fokus på nåde, frelse, menneskeverd og skaperverket.

I det kommende året retter vi fokuset mot 100-års jubileet til Menighetsbladet. Vi vil børste støv av noen av de eldre utgavene og dele noen tilbakeblikk med dere fremover. Her på kirkekontoret har vi allerede fått smugkikket litt i arkiver og kan love dere stor underholdningsverdi.

menighetsbladet 100 år.jpg