Skattejakt og 4-års bok

Astri Svanes Haug, okt.-17

Forrige helg var alle 4 åringer i Egersund menighet invitert til Bakkebø kirke. Lørdag var det duket for skattejakt i kirken der barna skulle gå på jakt etter den fineste skatten. De fant mange ting som kunne være en skatt i kirka, men likevel fant de ikke den fineste skatten før de kom ned i alterringen der de fant en skattekiste med et speil oppi. Den største skatten som finnes er nemlig hver og en av disse flotte 4 åringene! I tillegg fikk de en stein av gull med et hjerte på, sånn at de kunne ta den med seg hjem og dermed huske på det de hadde lært denne dagen. Heldigvis var det mange som hadde lyst til å være med og dramatisere søndagens tekst, så det ble øvd på å dramatisere fortellingen om når Jesus stiller stormen. Da brukte vi blant annet bølger som alle hadde laget nede i kjelleren. Vi avsluttet lørdagen med smoothie og frukt og jakting på hver sin seilbåt med seigmenn i. Stor stas!

Søndag var vi klare igjen. Da var det duket for gudstjeneste. Barna var med og dramatiserte under preken, og vi fikk høre om hvor godt det er å ha Jesus med i «båten» i hverdagens stormer. Etterpå fikk de hver sin 4-årsbok utdelt, og søndagen i Bakkebø kirke ble avsluttet med kirkekaffe. En god søndag med fin stemning! Takk til alle som kom og gjorde dagen så flott!

OG- om noen av dere ikke fikk til å komme, er dere hjertelig velkomne til å hente boka på kirkekontoret!

bakkebø kirke1.jpg

4-åringer: Både på lørdag og søndag var vi så heldige å få besøk av disse 4-åringene i Bakkebø kirke. Her dramatiserer de historien om når Jesus stiller stormen.