Flott avslutning for konfirmantene på Helleland

Kari Johanne Melhus, mars.-17

Søndag den 23. april var vi samlet i Helleland kirke for samtalegudstjeneste for årets konfirmantkull.

Dette året er det fire flotte gutter som står til konfirmasjon. Konfirmantene deltok aktivt i gudstjenesten. De forklarte hva enkelte kristne symboler betydde, de var med i forbønnen, og de hadde laget gode spørsmål til Martin prest. Audhild Ådnøy Grøsfjell deltok med flott sang i kirken, der hun blant annesang Da Lykke Liten kom til verden, uten noen form for musikk til, det var bare helt nydelig.

Etter kirken var konfirmantene med foreldre og søsken invitert til en liten fest på Landbruksenteret, hvor det ble servert varm mat og dessert. Martin viste bilder fra konfirmantleiren på Lunden i Sokndal og hver konfirmant fikk en rose med en liten hilsen fra Helleland Menighet.

dsc_0643.jpg

Konfirmanter: Glenn Kåre Søyland, Sindre Skipstad, Sondre Garpestad Feed og Bjørnar Birkemo Wold.