Biskop Braut besøker byen

Eva Sirevåg Sæstad, april.-17

Ivar Braut, vår nye biskop var torsdag 6. april på visitas i Dalane prosti. I Eigerøy kirke møtte han alle menighetsrådene i Dalane. Men før det hadde han hatt møter både med kirkevergene og med staben. På møtet med menighetsrådene holdt biskopen det han kalte «visjonsforedrag». Han tok opp både det som er grunnleggende i troen vår, kirkas oppdrag, hva som er viktig for menighetens liv og om hva som er kirkas utfordringer i dag. Han la vekt på det store i å tilhøre en lokal menighet som er med i en verdensomspennende kirke og utfordret menighetsrådene til å stå på i et meningsfylt arbeid.

dsc_9331.jpg

Biskopen: Ivar Braut hilser på medlemmer av menighetsrådene.

dsc_9327.jpg

Helleland menighetsråd: Biskopen ble foreviget med alle menighetsrådene denne dagen. I sofaen fra venstre: Janne Synnøve Søyland, Kari Johanne Melhus (leder), Stine Wium Jakobsen (sekretær) og Torunn Birkeland (1. vara). Bak sofaen fra venstre: Karl Inge Hyggen, Bjørn Kåre Grude (kasserer), Ivar Braut (biskop), Martin Kolstad (sokneprest), Per Østebø (nestleder) og Norleiv Gudmestad.

Foto: Thor Erling Sætrevik