Høsttakkefest og CD til 5-åringene i Helleland Kirke

Kari Johanne Melhus, sept.-16

På en flott søndag ble det holdt høsttakkefest i Helleland Kirke 25.september. Til denne gudstjenesten var 5-åringene spesielt invitert.

De fikk hver sin CD-plate og de gikk sammen med presten i prosesjon inn i kirken, og de hadde med seg korger med frukt og grønnsaker. Det var Bygdekvinnelaget som hadde laget til disse korgene, og de hadde også pyntet i kirken. Martin prest holdt en flott preken, hvor han delvis dramatiserte teksten som var hentet fra Samuels bok, når Samuel hører Herren kalle.

Gudstjenesten ble avsluttet med kirkekaffe bak i kirken, og som vanlig var det masse godt som ble servert, og drøsen gikk godt

dsc_06350001.jpg

5-åringene Helleland: fra venstre Kevin Hetland Sørensen, Linnea Skipstad og Vidar Kvinen

dsc_06320001.jpg