Holy Riders på tur

Thor Erling Sætrevik

Over 30 bikere satte seg på motorsyklene da Holy Riders reiste til Hotell Ullensvang innerst i Hardangerfjorden, 21.-22. mai. For en tur det ble!

Les mer om Holy Riders

Uværet lot vente på seg
Værmeldingene hadde vært blandede, og det var en spent gjeng som samlet seg på parkeringsplassen ved Eigerøy arbeidskirke tidlig lørdags morgen. Uværet lot vente på seg og «MC-gjengen» kunne cruise avgårde i gode forhold og flotte naturomgivelser. Kanskje var det den keltiske velsignelsen «Må din vei komme deg i møte» som ble sunget ved avreise som sikret de gode forholdene…?

Nasjonalromantiske omgivelser
Etter en god del timer på syklene, flere rastepauser, et stopp ved Røldal stavkirke og en spasertur i Odda, kunne bikerne nyte et opphold på det staselige Hotell Ullensvang. Det ligger langt inne i Hardangerfjorden, og fruktblomstringen var godt i gang langs veien. Det godt med et bad i bassenget for stive bikerkropper. Her kunne man svømme ut i et utendørs basseng, i nasjonalromantiske omgivelser bare et steinkast unna Edvard Griegs komponisthytte. Etter en deilig buffémiddag, samlet gjengen seg i kjelleren for en liten andakt og drøs. Den ene gode historien ble delt etter den andre.

hardangertur mai 2016.jpg
Hele turfølget samlet foran inngangen til Hotell Ullensvang, før avreise søndags morgen.

Frister til gjentakelse
Neste morgen fylte bikerne energilagrene med en innholdsrik frokostbuffé. En liten andakt ble holdt for å gjøre gjengen klar for hjemreise. Igjen advarte meteorologisk institutt mot nedbør, men det ble opphold størsteparten av hjemturen. Motorsykkelkortesjen bestående av ca. tjue motorsykler holdt følge, og hver rastestopp ble et nytt høydepunkt. Det var bare gode miner å se, og alle så ut til å ha hatt en flott opplevelse sammen. Hele gjengen var samstemte om at denne suksessen måtte gjentas.

Ta turen på MC-kafé!
Er du nysgjerrig på hvordan dette inkluderende MC-miljøet er å være en del av? Ta turen på MCkafé i arbeidskirka hver 1. og 3. mandag i måneden. Obs! MC-kafeen holder også åpent disse mandagene gjennom hele sommeren.