Fest for og feiring av frivillige på Helleland

Kari Johanne Melhus, mai-16

Onsdag 25.mai arrangerte Helleland Menighetsråd en fest for de som gjør en frivillig innsats for menigheten. Over 40 personer møtte opp til en koselig kveld.

Se flere bilder fra frivillighetsfesten.

Reidar Bjånes holdt en tale hvor han tok utgangspunkt i den barmhjertige samaritan, og hvordan vi kan dra veksler på denne fortellingen og det frivillige arbeidet i menigheten. Sokneprest Martin intervjuet Torunn Birkeland og Sabine Gunkel-Sauer om deres frivillige engasjement i menigheten. Arild Øgreid bidro med sang og musikk. Det ble servert taco, kake og kaffe. En quiz ble det også tid til, med mye latter og moro.

eivind lomeland.jpg

Eivind Lomeland (bildet) ble takket av etter at han i mange år har bidratt til at flagget ved Kirken har kommet opp og ned på offentlige flaggdager. Kvelden ble avsluttet med at prost Kåre Erling Mjølhus lyste velsignelsen.

frivillige 2016.jpg

FRIVILLIGE: Sokneprest Martin Kolstad intervjuer Torunn Birkeland og Sabine Gunkel-Sauer om deres frivillige engasjement i Helleland menighet.