Eigersund Kirkelige Fellesråd

Hovedside

Aktuelle linker

Aktiviteter

Ny giv i Ungdommens fredagskveld på Hellvik

 
 

Av John Magne Aas

Fredag 11.januar tar den nye lederen i ”Ungdommens” med seg bandet sitt til Hellvik bedehus. Jon Anders Østebrød er en aktiv ungdom som brenner for at ungdommen på Hellvik skal ha et kristent tilbud. 

«Bandet» består foruten Jon Anders (på trommer) av en gjeng med jærbuer. De opptrer på kristne ungdomslag og satser sang og musikk som alle kan være med på. Jon Anders og fem andre ungdommer har tatt ansvar for Ungdommens fredagskveld. De han har fått med seg er, Bjørnar Jakobsen, Henrik Haugstad, Martine Støylen, Julie Andreassen og Marte Ueland. 

En gjeng med ungdommer i alderen 16 til 19 som vil drive Ungdommens på ungdommens egne premisser. De ønsker å senke terskelen på bedehuset og at det skal bli en naturlig plass for ungdom å være. Dette har de forankret i styret for bedehuset. De har vært i sammen og utvekslet ideer og ønsker og funnet en felles plattform å satse videre på. Bedehuset vil bidra økonomisk til anskaffelse av utstyr og oppgradering av kjellerlokalet. Jon Anders har kjøpt Playstation og det er bestilt HD-projektor og lerret. Det jobbes med å få lyd på plass. Muligens at det kommer et surround anlegg, hvem vet. 

Jon Anders og Bjørnar er snekkerlærlinger og til våren ønsker de å gå i bresjen for å pusse opp kjelleren. Få litt mer moderne farger og la ungdommen sette sitt eget preg. De har vært og frista litt i den eldre garde om de vil bidra med dugnad. Noen har allerede sagt ja.

 jon anders østebrød, web.jpg

Jon Anders Østebrød og en gjeng med ungdommer vil blåse nytt liv i ungdomsarbeidet på Hellvik Bedehus.


 

 
 

.