Eigersund Kirkelige Fellesråd

Hovedside

Aktuelle linker

Aktiviteter

Velkommen til Egersund, Eigerøy og Helleland menigheteralle kirker.jpg


kolofon 2019 crop.jpg


I kulissene - i Helleland kirke

Som så mange andre organisasjoner er også kirken avhengig av frivillige. Menighetsbladet har vært og kikket litt i kulissene på Helleland.

I kulissene - i Egersund kirke

Har du tenkt over hva som skjer i løpet av en gudstjeneste og hvem som er med og ordner det praktiske? Hvem setter fram blomster på alteret og hvem koker kaffe? Det er mye som skal organiseres og ordnes slik at gudstjenesten blir en fin opplevelse.

I kulissene - i Eigerøy arbeidskirke

På Eigerøy har vi mottoet «Se og bli sett» og ønsker å bidra til det gjennom arbeidet. I en gudstjeneste er det noen som er tydelig tilstede og som alle ser. I tillegg er det personer i bakrunnen som er viktige bidragsytere.

Utegudstjeneste i Mong

Når det står sommer på kalenderen, så er det tid for uteaktiviteter selv om gradestokken viser omtrent det samme som en mild dag i januar. Slik var det sist søndag da menigheten inviterte til utegudstjeneste utenfor det gamle skolehuset i Mong.

Sommerkirken

Kirken tar ikke sommerferie. Kom innom til en stille stund, musikalsk halvtime, konsert eller bli med på gudstjenese i Guds skjønne natur. 

Søndagstanker – Åndens frukt er godhet

I dag har vi kommet til den sjette av Åndens frukt – godhet. Hver første fredag i måneden omtaler vi en ny. Utgangspunktet er følgende sitat fra bibelen: Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet, trofasthet, ydmykhet og selvbeherskelse. (Gal 5,22)