Velkommen til Egersund, Eigerøy og Helleland menigheteralle kirker.jpg

kolofon 2019 crop.jpg

Konfirmantene og veien VIDERE

Det er alltid et rørende øyeblikk når årets konfirmanter kommer fram til alteret for å ta imot velsignelsen. Litt vemod følger også med siden vi vet at vi ikke lenger vil møte dem så ofte etter konfirmasjonen.

Pilegrimsvandring for TIENDE året på rad

Diakoniutvalget i Egersund menighet inviterer for tiende året på rad til en pilegrimsvandring mellom to gamle kirkesteder: Ogna kirke og Egersund kirke, søndag 2. juni. Tema for i år er «Å vandre med håp», noe som vil prege de innlagte stoppene underveis, med sang, tekstlesning og bønn.

Jorden rundt på én dag!

Er det mulig da? Ja, på mandag kan du som fyller 8 år i år bli med på en reise jorden rundt i Eigerøy arbeidskirke!

Gullkonfirmanter

Det er alltid like kjekt å ønske GULL-konfirmantene velkomne tilbake til gudstjeneste i kirka men påfølgende middag på Grand Hotel. Også denne gangen ble det et godt møte, med mange gode minner delt.

Søndagstanker – Åndens frukt er overbærenhet

I dag har vi kommet til den fjerde av Åndens frukt – overbærenhet. Utgangspunkt er følgende sitat fra bibelen:

Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet, trofasthet, ydmykhet og selvbeherskelse. (Gal 5,22)