Velkommen til Egersund, Eigerøy og Helleland menigheteralle kirker.jpg

kolofon 2019 crop.jpg

Fest for konfirmantene

Det er høytid når konfirmantene kommer pyntet i nye dresser, kjoler og bunader for å feire tiden de har forberedt seg til konfirmasjon. I år var ikke noe unntak når konfirmantene med familier fylte aulaen på Dalane videregående onsdag kveld, da ble det fest.

Før påsken med Martin

Snart er det påske. En tid som for mange betyr rolige dager. Kanskje noen dager på hytten – eller slappe av hjemme og gjøre ting som man ikke får så mye tid til ellers.

Streiken for fremtiden

Den 22. mars arrangerte «Natur og Ungdom» skolestreik for klima og miljø. Det var ikke første gang, men denne gangen fikk de den oppslutningen og oppmerksomheten de fortjente. I Egersund deltok ca. 150 ungdommer i streiken.

Påskemåltid i Arbeidskirka

På skjærtorsdag er du velkommen til Eigerøy arbeidskirke kl. 18! Da vil vi feire et felles påskemåltid for Egersund- og Eigerøy menigheter med samme opplegg som i fjor.

Søndagstanker – Åndens frukt er fred

I dag har vi kommet til den tredje av Åndens frukt – fred. Hver første fredag i måneden framover omtaler vi en ny. Utgangspunkt er følgende sitat fra bibelen: Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet, trofasthet, ydmykhet og selvbeherskelse. (Gal 5,22)

Urent vann dreper flere mennesker enn krig!

Kirkens Nødhjelp gjennomfører årlig en fasteaksjon. Tirsdag 9. april kommer Eigerøy konfirmantene på besøk for å samle inn penger til det viktige arbeidet som Kirkens Nødhjelp driver rundt omkring i verden.